Βόλτα-Μάθημα ασφαλούς οδήγησης στο βουνό

Τη Δευτέρα 26/12 θα πραγματοποιηθεί μία βόλτα όπου θα εστιάσουμε στη σωστή θέση οδήγησης, στο φρενάρισμα, επιλογή γραμμής μέσα στο μονοπάτι και πως μπορούμε να χωρίσουμε μία διαδρομή σε τμήματα και να τη “δουλέψουμε” έτσι ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό πέρασμα με ασφάλεια. Στόχος μέσα από αυτή τη βόλτα είναι να δούμε ένα τρόπο για το πως μπορούμε να σκεφτόμαστε και να έχουμε μία ασφαλή και διασκεδαστική βόλτα καθημερινά.

Στη βόλτα μπορεί να πάρει μέρος ο/η καθένας/μία αρκεί να μπορεί να ποδηλατήσει έως την είσοδο του μονοπατιού.

Η διαδρομή που θα κάνουμε έχει αφετηρία από το κατάστημα Ticket2Ride Ερεσού 10, θα ανέβουμε στον Άνω Χάλικα και από εκεί προς τις κεραίες του Προφήτη Ηλία για να συναντήσουμε το μονοπάτι “Μελίσσια”.

Απαραίτητο για τον/την κάθενα/μία ο προστατευτικός εξοπλισμός, κράνος-γάντια και εάν υπάρχουν γυαλιά και επιγονατίδες/επιαγκονίδες. Σαμπρέλα για να αντιμετωπιστεί πιθανό λάστιχο. Καλό θα είναι μαζί να έχουμε νερό και σνακ για να μπορέσουμε να αποδώσουμε το μέγιστο και εννοείτε να έχουμε μαζί μας καλή διάθεση.

Δεν θα υπάρξει κάποιο κόστος για τη βόλτα-μάθημα, καλό είναι όμως να δηλώσετε συμμετοχή για οργανωτικούς λόγους είτε μέσα από τα social του Ticket2Ride, Facebook-Instagram, είτε με email στο Info@ticket2ride.gr είτε τηλεφωνικά στο 6973690941.

Τόπος έναρξης και ώρα της βόλτας: Ticket2Ride-Ερεσού 10 στις 9:30

Προορισμός: Μονοπάτι “Μελίσσια”

Διάρκεια βόλτας: Περίπου 3 ώρες

Περισσότερες πληροφορίες/συμμετοχή:  Info@ticket2ride.gr 6973690941